Možnosti inzercie

Portál www.solarninovinky.cz ponúka možnosť inzercie, ktorá prostredníctvom online portálu, newslettera a sociálnych sietí osloví firmy a koncových zákazníkov.

Možnosti pre Vašu reklamu na našich stránkach môžu mať podobu bannerovej reklamy alebo komerčných článkov, ktoré publikujeme na portáli, v newsletteri a sociálnych médiách.

Portál www.solarninovinky.cz ponúka aj komerčné partnerstvo väčšieho rozsahu (partnerstvo jednotlivých rubrík po danú dobu, videoobsahu,atď.).

Pre prípad komerčných oznámení ponúkame tiež možnosť využitia nášho tímu reportérov, copywrighterov a fotografov (cena je potom zostavená na základe konkrétneho dohovoru).

Cenová ponuka inzercie na stiahnutie tu

Od roku 2015 organizuje redakcia portálu www.solarnews.sk každoročnú konferenciu a výstavu Smart Energy Forum (www.smartenergyforum.cz), ktorá sa zameriava na modernú decentrálnu energetiku (tj fotovoltaika, akumulácia energie a riešenie pre energetickú sebestačnosť. Firmy sa tu môžu prezentovať formou stánku na sprievodnej výstave alebo formou prednášok na odbornej medzinárodnej konferencii.

V prípade záujmu o komerčnú spoluprácu v rámci portálu www.solarnews.sk alebo na Smart Energy Forum nás prosím kontaktujete na: info@smartenergyforum.cz alebo na mobil: +420 737 249 737.